Bing (174) en Stampertje (85) - In de opvang bij Flappus

Deze leuke koppel bestaat uit Bing en Stampertje. Stampertje was afgestaan vanwege ziekte van haar vorige baasje. Ze is een energieke hangoor wiens naam het al zegt: Stampertje houdt ervan om haar pootjes te gebruiken! Rondrennen, springen, op avontuur gaan. Stilzitten is niets voor deze dame. Stampertje vindt het dan ook niet zo fijn om opgepakt te worden, liever bepaalt ze zelf wanneer ze naar u toe komt. Nieuwsgierig is ze zeker, net zoals haar gemoedelijke vriend Bing.  Bing kwam op 27 februari bij ons in de opvang en Stampertje al op 16 januari. Omdat Stampertje nodig toe was aan een maatje hebben wij haar gekoppeld aan een ander opvangdier, namelijk Bing. Dit bleek een perfecte match te zijn en beide konijnen zijn nu een stuk gelukkiger. Nu nog samen een nieuw thuis met veel ruimte.

Algemene informatie

Ram (gecastreerd) en voedster
Leeftijd: 1 jaar (Bing)
Ras: Kruising en Hangoor
Kleur: Beige en wit-grijs
Formaat: Groot
Geënt: 04-03-2021 en 28-12-2021
Binnenkomst datum: 27-02-2021

Wil jij Bing (174) en Stampertje (85) adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Bing (174) en Stampertje (85) helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Bing (174) en Stampertje (85), maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Bing (174) en Stampertje (85) een forever home vind!

Menu Title