Benji en Minni - In de opvang bij Flappus

Benji en Minni, wat zijn we blij dat deze twee lieverds elkaar gevonden hebben.

Benji verblijft al een tijdje bij ons. Hij was heel bang toen hij bij ons kwam. Het wordt langzaam aan wat beter, maar nog steeds vindt hij mensen spannend en schrikt hij soms bij onverwachte geluiden en bewegingen. Het heeft tijd nodig, maar we verwachten dat dit op een voor Benji veilig voelende plek en met een vast baasje steeds beter zal gaan.

Minni is ergens gedumpt, gevonden en naar ons gebracht. Over haar weten we helaas niet zoveel. In de opvang laat ze zich zien als een zorgeloze, vrolijke jonge voedster die vaak binky’s (blije sprongen) aan het maken is in haar verblijf.
Bij Minni zijn pas de voortanden getrokken omdat ze krom groeide, konijnen kunnen zich prima daar mee redden.

We hebben Benji en Minni aan elkaar gekoppeld en dit was gelijk een match. Ze vullen elkaar heel goed aan, voelen zich veilig bij elkaar en zijn uren bezig met elkaar wassen en gezellig tegen elkaar aan liggen. Daarom plaatsen we ze samen uit.

Belangrijk voor deze twee konijnen is dat ze voldoende ruimte krijgen om veel te kunnen bewegen, zoals een ruime buitenren. Ook kunnen ze beter niet bij kleine kinderen geplaatst worden, omdat dit met name voor Benji te eng en te druk zal zijn.
We zoeken dan ook een lief baasje met een rustig thuis waar ze écht konijn mogen zijn.

Algemene informatie

Ram (gecastreerd) en voedster
Leeftijd: 12-2019 en ± een half jaar
Ras: Hangoor en dwergkonijn
Kleur: Wit en lichtgrijs
Formaat: Middel groot en klein
Ingeënt: 23-07-2020
Datum binnenkomst: 21-07-2020

Wil jij Benji en Minni adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Benji en Minni helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Benji en Minni, maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Benji en Minni een forever home vind!

Menu Title