Bella en Bunny - In de opvang bij Flappus

Bella en Bunny zijn twee voedsters van een jaar oud die het heel goed met elkaar kunnen vinden. We zijn meestal wat terughoudend met het uitplaatsen van twee voedsters samen, omdat ze een iets grotere kans op ruzie kunnen hebben dan een koppel bestaande uit een voedster en gecastreerde ram.
Bella en Bunny zijn echter samen binnengekomen en zijn echt maatjes van elkaar. Zodoende durven we het bij hun wel aan en gunnen we ze een plek samen.

Bella, de hangoor, is een echte houdini. Ze is bij haar vorige eigenaar een kei gebleken in ontsnappen. Zodoende adviseren we om de dames in een afgesloten ren te houden. Ook zijn ze heel ondernemend en hebben ze voldoende uitdaging en ruimte nodig. Ze zijn niet geschikt om binnen te houden. Voor hun zou een heel ruim buitenverblijf ideaal zijn. Het is dan ook extra leuk om te zien hoe deze twee op ontdekkingspad gaan en steeds weer wat nieuws beleven.

Algemene informatie

Herplaatst in Twello op 17-9-2020

Wil jij Bella en Bunny adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Bella en Bunny helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Bella en Bunny, maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Bella en Bunny een forever home vind!

Menu Title