Bear - In de opvang bij Flappus

Bear is een leuke, rustige Campbelli hamster van ongeveer een half jaar oud. Hij heeft altijd samen geleefd met zijn broer Buddy, maar de twee kregen onenigheid. Nu leven ze apart van elkaar en lijken ze een stuk gelukkiger.
Bear is redelijk groot van stuk en heeft een kalm karakter. Overdag slaapt hij het liefst en zul je hem niet zoveel zien. In de avonduren echter gaat hij graag op onderzoek uit, om te zien of er nog lekkere pitjes en zaadjes in zijn verblijf zijn. Daarna spendeert hij heel wat uren in zijn loopwiel.

Voor Bear zoeken we iemand met een ruim verblijf (minimaal 70×50, maar groter zal hem nog gelukkiger maken) met een dikke laag bodem en een soepel looprad.


Informatie over dwerghamsters

Helaas worden er nog volop te kleine hamsterkooien verkocht. Daarom hebben we op de infosheet hieronder alle basisbehoeftes van de dwerghamster nog eens op een rijtje gezet. We merken dat hamsters met het juiste formaat verblijf en inrichting veel gelukkiger zijn.

flappus-informatie-dwerghamster

 

Download informatie dwerghamsters

Algemene informatie

Dwerghamster man
Ras: Campbelli
Kleur: Oranje
Leeftijd: 15-06-2020
Datum binnenkomst: 24-12-2020

Wil jij Bear adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Bear helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Bear, maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Bear een forever home vind!

Menu Title