Babbel-9216 - In de opvang bij Flappus

De eigenaar had iets teveel konijnen daarom brachten ze er een paar bij ons zodat ze allemaal een goed huis met genoeg ruimte konden krijgen, Babbel is een mooie dame maar niet heel handtam ze gaat graag haar eigen gang. Nu hebben mensen vaak een verkeerd beeld van konijnen omdat ze er zo knuffelig uitzien maar eigenlijk zijn er maar weinig konijnen die daar echt van houden. De meeste houden wel van aandacht maar wel op hun manier, ga bij ze zitten en laat ze zelf komen en bouw zo een band op. Ook kunnen voermomentjes de tijd zijn om wat dichter bij ze te komen of door wat met ze te spelen. Mag Babbel lekker konijn zijn bij u samen met een leuk ventje natuurlijk..

Algemene informatie

Voedster
Leeftijd: ongeveer Juni 2021
Ras: Kruising
Kleur: Japanner
Formaat: Middel
Geënt: 14-1-2023
Binnenkomst: 13-1-2023
Minimale renruimte: 6 vierkante meter

Wil jij Babbel-9216 adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Babbel-9216 helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Babbel-9216, maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Babbel-9216 een forever home vind!

Menu Title