Asora-2318(Gesteriliseerd) - In de opvang bij Flappus

Mooie lieve rex dame, ze komt van een kinderboerderij waar ze iets teveel konijnen hadden en daarom brachten ze haar bij ons zodat ze een goed huis kan krijgen. Ze houdt van bewegen dus een ruime vaste ren heeft ze echt nodig en een lieve ram. Asora is door ons gesteriliseerd en dat heeft veel voordelen voedsters krijgen namelijk heel vaak te maken met baarmoeder problemen en ze krijgen ook elk jaar last van hormonen problemen. Door hormoonproblemen kunnen ze mopperig worden en zelf agressief in sommige gevallen tegen hun maatje en de verzorgers, sterilisatie wordt daarom sterk aangeraden door ons. Vanaf 17-10-2022 kan ze herplaats worden de wond is dan genoeg hersteld..

Algemene informatie

Voedster
Ras: Rex
Kleur: Wit-zwart
Ingeent: Ja
Datum binnenkomst: 28-11-2022

Wil jij Asora-2318(Gesteriliseerd) adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Asora-2318(Gesteriliseerd) helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Asora-2318(Gesteriliseerd), maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Asora-2318(Gesteriliseerd) een forever home vind!

Menu Title