Ans - In de opvang bij Flappus

Ans is een mooie muisgrijze hamster van ongeveer 5 maanden oud. Ze heeft een leuk en nieuwsgierig karakter. Hoewel ze het liefst met 4 pootjes op de grond staat, is ze te hanteren en zal ze niet snel bijten, mits je voorzichtig bent en haar niet wakker maakt.
Ans houdt ervan om rond te struinen in haar verblijf en maakt de mooiste gangen en holletjes in een dikke laag bodembedekking. In haar verleden heeft Ans heel klein geleefd en werd ze gedwongen in een bal te lopen. We zoeken voor haar daarom iemand bij wie dit niet hoeft en waar ze in een ruim verblijf (minimaal 70×50 centimeter, maar groter is beter) onbezorgd hamster mag zijn.


Informatie over Russische dwerghamsters

Helaas worden er nog volop te kleine hamsterkooien verkocht. Daarom hebben we op de infosheet hieronder alle basisbehoeftes van de dwerghamster nog eens op een rijtje gezet. We merken dat hamsters met het juiste formaat verblijf en inrichting veel gelukkiger zijn.

flappus-informatie-dwerghamster

 

Download informatie dwerghamsters

Algemene informatie

Vrouwtje
Ras: dwerghamster kruising
Leeftijd: ± 5 maanden
Kleur: grijs

Wil jij Ans adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Ans helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Ans, maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Ans een forever home vind!

Menu Title