Alfie - In de opvang bij Flappus

Alfie is een vriendelijke hond die helaas gevonden is in Bulgarije. Hij jaagt achter  kippen aan en nu hij aan het puberen is, moet hij goed begeleidt worden en weten waar hij aan toe is. Bent u benieuwd naar Alfie en lijkt het u leuk om eens met hem een wandeling te maken, hij is namelijk in 1 woord geweldig. Wat een gezellige hond die het liefst de hele dag wil spelen of bij u op schoot ligt. Hij doet het super met andere honden en kinderen zijn geen probleem. Hij is een topper en prachtig om te zien. Toen Alfie gevonden is, had hij een bakje bij zich met gewonnen prijzen heel vreemd maar het verbaasd mij niet dat hij prijzen heeft gewonnen zo mooi en lief is hij.

 

 

 

Algemene informatie

Reu (gecastreerd)
Ras: Amerikaanse staffordse terrier
Kleur: Zwart, wit
Chip: Ja
Geent: Ja
Datum binnenkomst: 30-05-2023

Wil jij Alfie adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Alfie helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Alfie, maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Alfie een forever home vind!

Menu Title