22 geredde kippen - In de opvang bij Flappus

UPDATE: 22 geredde kippen is gereserveerd!

Deze 22 kippen zijn onlangs bij ons binnengebracht en gered van de slacht. Allemaal hebben ze een moeilijke start van hun leven gehad. Ze zijn geboren in armoedige omstandigheden en ze zijn vervolgens met heel veel kippen bij elkaar razendsnel opgegroeid. Dat heeft ze veel stress opgeleverd. Hun volgende bestemming leek ook al vast te staan, namelijk de slacht. Gelukkig was er een dame die ze hiervan kon behoeden. Voor deze kippen is ze hun redding geweest. Ze heeft de dieren onderschept van de slacht en naar ons gebracht, zodat wij ze kunnen helpen bij hun zoektocht naar een fijn thuis.

Helaas hebben deze kippen nooit kunnen ervaren hoe het is om gewoon kip te zijn. Inmiddels zijn ze aan het bijkomen in onze dierenweide en kunnen wij ondertussen op zoek naar een fijne definitieve plek voor ze.

We zoeken voor deze deze kippen een thuis waar ze samen met soortgenootjes in alle rust rond mogen scharrelen in de buitenlucht. Uiteraard hoeven ze niet alle 22 tegelijk geadopteerd te worden, wanneer u plek heeft voor 2 of meerdere kippen zijn we daar ook al heel erg blij mee.

Update: alle kippen zijn ondertussen gereserveerd en of opgehaald

Algemene informatie

Kippen
Leeftijd: onbekend, maar vrij jong
Kleur: rood/bruin
Datum binnenkomst: 22-09-2020


Bekijk alle opvangdieren

Menu Title