Flappus nieuws

CORONAMAATREGELEN EN HET KOPPELEN VAN UW DIER

26 maart 2020

We hebben goed nagedacht over hoe Stichting Flappus momenteel het veiligst een match voor uw dier kan vinden. Er zijn veel dieren die nog steeds in de opvang aan het wachten zijn op een nieuw thuis en gezelschap van een soortgenoot. Het vinden van een maatje voor uw dier willen wij zo goed mogelijk door laten gaan, zodat de dieren in de opvang niets merken van de gekke tijd waar we nu in leven. Maar we doen dit nu nét even anders dan anders…

Voorheen bleef u op locatie terwijl uw konijn werd voorgesteld aan zijn/haar toekomstige maatje. Nu willen we u graag vragen om het dier te brengen naar de opvang en hem/haar bij ons af te geven op locatie. Wij begrijpen dat dit misschien spannend kan zijn voor u, maar wij kunnen u verzekeren dat onze uiterst ervaren medewerkers met heel veel liefde voor uw dier zullen zorgen tijdens het koppelproces.

Wij vragen u om alleen te komen en niet samen met uw gezin. Hierbij zal er geen contact plaatsvinden en houden we 1,5 meter afstand. Wij zullen met u vooraf bespreken welke mogelijkheden en wensen u heeft om zo de ideale match te vinden voor het dier.

Daarnaast kunnen wij de dieren ook bij u thuis brengen als u in de buurt van Zwolle, Dalfsen, Kampen of Nieuwleusen woont. Wij zullen tevens met u bespreken wat uw wensen zijn en wat het beste is voor uw dier. U kunt contact opnemen voor eventuele vragen.

Bedankt voor uw begrip!

Vriendelijke groet, team Flappus


Terug naar overzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu Title