Flappus nieuws

Bestel bij Bol.com en steun Flappus

30 november 2018

Volgende week is het zover… Dan is ‘t heerlijk avondje gekomen, ‘t avondje van Sinterklaas. Tot die tijd is de Sint reuzedruk: cadeautjes uitkiezen, pakjes inpakken en alles moet natuurlijk wel op tijd bezorgd worden! Om de lieve goedheiligman een handje te helpen, heeft webwinkel bol.com een groot aanbod van speelgoed en andere cadeautjes. De meesten van u kennen bol.com, maar wist u ook dat u stichting Flappus kunt steunen door via bol.com uw producten te bestellen?

Met keuze uit meer dan 10.000 artikelen in de webwinkel bol.com zit er ongetwijfeld een leuk cadeautje voor pakjesavond tussen! Als u via onze website winkelt bij bol.com, ontvangt Stichting Flappus een percentage van het bedrag.

Waarvoor gebruiken wij uw financiële steun?
• Aanschaf van voer, bodembedekking, knaag- en speelmateriaal voor onze opvangdieren.
• Kosten van de medische zorg (denk hierbij aan inenten, castreren, medicatie, operaties).
• Huisvesting van de opvangdieren (manden, kleedjes, kussens, verblijven).
• Verzorging van de opvangdieren (ontworming, ontvlooing etc.).

Wilt u de Sint helpen door cadeautjes te bestellen via onze banner van bol.com én op deze manier ook stichting Flappus steunen? Dankzij uw hulp kunnen wij onze opvangdieren in deze feestelijke periode iets extra’s geven, zodat ook deze dieren zonder thuis kunnen genieten van een verwennerij!

Via deze link bestelt u op bol.com én steunt u het werk van stichting Flappus: https://partnerprogramma.bol.com/click/click…

Ook kunt u naar de banner gaan op onze website: http://flappus.nl/doneer/. Scrolt u dan naar beneden en klik op de bol.com banner rechts in beeld (onder het kopje Shoppen).

Heel erg bedankt!


Terug naar overzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu Title