Flappus nieuws

All Flappus wants for Christmas is…

17 november 2022

Nog een maand te gaan en dan is het 2023! 

Als we terugkijken dan is 2022 het jaar van de wegwerpdieren. Ja, u leest het goed. Konijnen, cavia’s, kippen, hanen en zelfs geiten en varkentjes zijn bij onze opvang gedumpt alsof het wegwerpartikelen zijn. Vaak zijn de konijnen en cavia’s ook nog drachtig dus het aantal op te vangen dieren groeit zelfs tijdens hun verblijf bij ons.

Hoe kunnen dumpers hun eigen dieren toch zo aan hun lot overlaten? Hoe denken zij over dieren? Wij kunnen er maar één woord op verzinnen. En dat is een woord dat nog niet bestaat. Een vreselijk rotwoord: Wegwerpdieren…

Dieren zijn geen wegwerpartikelen! Maar zolang dit wel gebeurt, zijn wij er om al deze gedumpte dieren de medische zorg en tijd te geven die ze nodig hebben om te herstellen.

In 2023 willen we zoveel mogelijk gedumpte dieren helpen. Dat betekent dat we nog meer gaan helpen dan we nu al doen. Maar we hebben nog diverse rekeningen liggen voor de medische kosten en het voer van dit jaar.

We hopen deze kerst dan ook op een positieve financiële knaller. All we want for Christmas is een veilige en liefdevolle plek voor ALLE soorten huisdieren.

Wij doen mee met de Arkel Christmasstation! Iedere donatie* wordt de komende periode door Stichting Dierenlot verdubbeld.

Helpt u ons mee om het jaar positief af te sluiten?

Alvast bedankt!

*Maximaal € 100,00 per gever, € 2.500,00 per organisatie


Terug naar overzicht

Menu Title