Flappus nieuws

22 verwaarloosde katten binnen gekomen

12 juli 2019

U leest het goed, onlangs is er van 14 volwassen katten en 8 kittens afstand gedaan door één eigenaar die zijn katten niet meer kon verzorgen. Alle katten waren flink verwaarloosd en sommigen erg angstig en gestresst door alles wat zij hebben mee gemaakt.

Op 29-06-2019 is er van de katten dus afstand gedaan bij ons. De foto’s zeggen genoeg, je ziet de angst in de ogen. Allen hebben het zwaar gehad en smakken naar rust en liefde. Wij geven ze uiteraard alle medische verzorging. Geen enkele kat kreeg een paspoort mee en ook informatie over o.a. de leeftijden was ook niet bekend. Wat zijn wij blij dat wij deze katten kunnen opknappen en klaar kunnen maken voor een nieuwe toekomst. Hier komt uiteraard veel bij kijken. Alle dieren zijn onder controle en behandeling bij onze vaste dierenarts. Met de dag leren wij de katten beter kennen qua karakter en kunnen wij beter inschatten wat zij straks nodig hebben qua nieuwe omgeving en eigenaren om weer gelukkig te worden.

Gelukkig hebben de kittens niet lang in hun vorige situatie geleefd en hebben zij bij ons al kunnen ervaren dat mensen ook leuk kunnen zijn. Het komt helemaal goed met deze kleine rakkers. Ook met de volwassen katten, maar sommigen zullen iets meer tijd nodig hebben. Wilt u meer informatie over de katten of komen kennis maken? Mail ons dan gerust.


Terug naar overzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu Title