Flappus nieuws

Flappus zoekt 20.000 oud bewoners!

3 juni 2022

10 jaar Flappus
Grootste dierenreünie ter wereld!

Stichting Flappus bestaat 10 jaar! Het is tijd voor feest. Bij een jubileum hoort een reünie. Daarom zijn wij op zoek naar onze meer dan 20.000 oud bewoners! Want wij willen deze mijlpaal – waar we ontzettend dankbaar en trots op zijn – samen vieren. In 10 jaar tijd zijn meer dan 20.000 bijzondere dieren opgevangen, die geadopteerd zijn door bijna net zoveel fantastische baasjes. WAUW! 

Walls of fame! 
Alle dieren die wij opvangen of opgevangen hebben, zijn voor ons speciaal. We kunnen uren, dagen en weken over oud bewoners vertellen. Natuurlijk krijgen we vaak superleuke berichten over hoe het met de adoptiedieren gaat. Maar we hebben er nooit stil bij gestaan dat we ze ooit uit ons zicht verliezen. En daar willen we nu iets aan doen. Voor de dieren is het natuurlijk geen pretje om naar een echte reünie te komen. Dus dat gaan we anders doen!

Voor 10 euro per dier plaatsen we uw adoptiedier op één van onze nieuwe ‘Walls of fame’! Op verschillende mooie locaties in onze opvang geven we al onze (oud)bewoners een permanente plek!

Hoe werkt het

Mail een foto van uw dier(en) naar 10jaar@flappus.nl. U ontvangt dan in uw mail een betaalverzoek van 10 euro per dier. Wij gaan aan de slag met het vullen van de walls! Uw dier krijgt een permanente plek van 10 bij 10 cm bij Flappus! 

Natuurlijk kan het zijn dat uw dier inmiddels is overleden. Want we plaatsen ook senioren uit en sommige dieren of diersoorten worden nou eenmaal niet 10 jaar. Natuurlijk geven we deze dieren ook graag een permanente en liefdevolle plek.

Wat doen we met de opbrengst

Voor iedere foto houden we ook een bedrag over. Dit bedrag zetten we in voor 2 wensen: 

1. Er komen altijd dieren binnen waar geen enkele vergoeding voor wordt betaald. Ook deze dieren willen we blijven helpen met de juiste voeding en medische zorg. Dus hoe fijn is het als we op onze jubileumdag hier geld voor hebben gespaard. We hanteren ook voor deze dieren een antifokprogramma, dus de (meeste) dieren worden gecastreerd/gesteriliseerd. En we enten bijna alle diersoorten. 

2. We willen heel veel mensen, groepen en schoolklassen over dieren en dierenwelzijn leren. Hiervoor wordt een speciale educatieruimte gebouwd. Geld voor de bouw vragen we aan bij fondsen. Maar we willen deze unieke ruimte ook vullen met heel veel educatieve materialen, boeken, filmpjes etcetera.

Van Stichting Dierenlot mogen wij de donatieverdubbelaar inzetten. Dus de eerste 1250,- aan opbrengsten wordt verdubbeld!


Terug naar overzicht

Menu Title