Flappus nieuws

100 Keer hulp voor zwerfdieren!

4 januari 2019

Dierenopvang Flappus vraagt 100 keer hulp voor zwerfdieren!

Op 4 april 2019 is het Wereld Zwerfdierendag. Dat is over een kwart jaar.

4 April is ook de dag waarop wij samen met u zwerfdieren (wilde en gedumpte dieren) een gezicht willen geven! Helaas groeit het aantal zwerfdieren dat wij opvangen nog ieder jaar. Gelukkig kunnen we veel wilde dieren na een periode van herstel weer uitzetten in de natuur en gedumpte/opvangdieren herplaatsen wij bij mensen die hen weer een veilige en liefdevolle plek kunnen geven.

Helaas is deze hulp is niet gratis. We werken met vele vrijwilligers, maar hebben het geld hard nodig om de zwerfdieren de eerste medische hulp te kunnen geven om te herstellen. Daarnaast hebben we ook spullen (zoals voer en materialen voor verblijven) nodig om ze bij ons weer op krachten te laten komen.

Daarom zoeken wij 100 mensen, verenigingen of bedrijven die de zwerfdieren willen helpen! Dit mag middels een donatie of door bruikbare spullen te doneren aan onze opvang.

U kunt dit doen door vóór 4 april 2019 minimaal €444,- in te zamelen voor Stichting Flappus.
Dat is te doen toch? U heeft hiervoor wel een kwart jaar! Neem contact op met uw (sport)vereniging, uw werkgever of de behulpzame mensen uit uw buurt. Vele handen maken licht werk en elke euro steunt de zwerfdieren!

Start nu meteen en geef zwerfdieren een gezicht. Meld u aan bij stichting Flappus of neem contact met ons op voor meer informatie.

Hartelijk dank!


Terug naar overzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu Title