Katten dierenopvang in Overijssel

Dierenopvang Flappus vraagt 100 keer hulp voor zwerfdieren 

Dierenopvang Flappus vraagt 100 keer hulp voor zwerfdieren

Op 4 april 2019 is het wereld zwerfdierendag. Dat is over een kwart jaar.

4 april is ook de dag waarop wij samen met u zwerfdieren (wilde en gedumpte dieren) een gezicht willen geven! Helaas groeit het aantal zwerfdieren dat wij opvangen nog ieder jaar. Gelukkig kunnen we veel wilde dieren na een periode van herstel weer uitzetten in het wild en gedumpte/opvang dieren herplaatsen we bij mensen die hen weer een veilige en liefdevolle plek kunnen geven.

Helaas is deze hulp is niet gratis. We werken met vele vrijwilligers, maar hebben geld hard nodig om de zwerfdieren de eerste medische hulp te geven om te herstellen. Daarnaast hebben we ook spullen (zoals voer en materialen voor verblijven) nodig om ze bij ons weer op krachten te laten komen. Daarom zoeken wij 100 mensen, verenigingen of bedrijven die de zwerfdieren willen helpen! Of door bruikbare spullen te doneren.

U kunt dit doen door voor 4 april minimaal €444,- in te zamelen voor Stichting Flappus. Dat is te doen toch? U heeft hiervoor wel een kwart jaar!

Start nu meteen en geef zwerfdieren een gezicht. Meld u aan bij Flappus of neem contact met ons op voor meer informatie.

Het is zover…

Sinds 6 mei dit jaar heeft stichting Flappus geen definitief onderkomen. Erg vervelend en onhandig, maar dankzij uw hulp hebben we ons de afgelopen maanden weten te redden! Deze vervelende situatie gaat nu veranderen, want wij mogen u mededelen dat de stichting per 18 januari gaat verhuizen naar een definitief onderkomen. Een plek waar alle opvang en wilde dieren van ruimere verblijven mogen genieten en waar ze in alle rust kunnen bijkomen. Alle dieren die wij opvangen worden straks ondergebracht aan de Nieuwleusenerdijk 37, totdat wij een geschikt huisje hebben gevonden of dat ze weer mogen worden uitgezet.

Voor deze verhuizing zijn wij hard bezig om mensen zoals u te vragen om de stichting te helpen. De verhuizing en de inrichting van de verschillende dierverblijven kost tijd en geld.

Zonder hulp van donateurs , sponsoren en vrijwilligers zijn we nergens, dus uw hulp is hard nodig. Wij willen u namens alle dieren van harte bedanken als u ons mee wilt helpen dit doel te bereiken. Wilt u direct een donatie doen dan kunt u uw gift overmaken naar NL90INGB0006188552 tav ‘wij gaan verhuizen’.

Waarom meer ruimte?

Door ruimere en betere verblijven te bouwen kunnen de opvangdieren van een rustige en stress vrije omgeving genieten. Daarom is er een locatie aangekocht waar stichting Flappus zich permanent kan vestigen. Dit is een prachtig rustig gelegen pand aan de Nieuwleusenerdijk 37. Om alle dieren ruim opgezette dierverblijven te kunnen geven, zullen deze gebouwd moeten worden. U kunt dan denken aan kattenkamers, kattenkennels, konijnenhokken, volières, terraria, papegaaienkooien, maar zo zal er ook een dierenartsruimte komen en een quarantaineruimte.  Daarnaast hebben de wilde dieren verblijven nodig die donker, rustig en een ruime uitloop ren bevatten om weer te verwilderen. Zo kunnen o.a. de wilde konijnen, hazen, eekhoorns, duif en kraaiachtige en ander wild in alle rust bijkomen, totdat ze weer worden uitgezet in de natuur.

 Een kijkje achter de schermen bij de Nieuwleusenerdijk 37.

    

        

     

 Helpt u ook mee? Namens alle dieren hartelijk bedankt.

Via het formulier hieronder kunt u doneren met iDeal óf u kunt een bedrag over boeken naar NL90INGB0006188552 ovv van ‘wij gaan verhuizen’ en vergeet niet uw naam te vermelden a.u.b. Als u via de site doneert krijgen wij het adres niet door. Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u een mail sturen naar info@flappus.nl of bel naar 06-54 66 16 65 .

Doneren voor verhuizing Flappus

Bedrag
Persoonlijke informatie

 

Menu Title