Katten dierenopvang in Overijssel

We kunnen het niet alleen!

Helaas kunnen wij onze opvangdieren niet meer geven wat zij zo nodig hebben. Onze huidige locatie is stressvol, te klein en onhygiënisch geworden voor alle dieren die wij opvangen. Het laat in kwaliteit en functionaliteit te wensen over.

Daarom zijn beiden panden verkocht!  We zijn nog bezig met een locatie. Zonder hulp van donateurs , sponsoren en vrijwilligers zijn we nergens, dus uw hulp is hard nodig.

Dit is onze huidige situatie

Samen kunnen we ervoor zorgen dat de dieren straks meer ruimte en rust krijgen.

Door ruimere en betere verblijven te bouwen kunnen de opvangdieren van een rustige en stress vrije omgeving genieten. Daarom gaan wij verhuizen naar een locatie die meer mogelijkheden biedt voor de dieren. Om alle dieren ruim opgezette dierverblijven te kunnen geven, zullen deze gebouwd moeten worden. U kunt dan denken aan kattenkamers, kattenkennels, konijnenhokken, volières, terraria, papegaaienkooien. Daarnaast hebben de wilde dieren verblijven nodig die donker, rustig en ruim zijn. Zo kunnen o.a. de wilde konijn, hazen, eekhoorns etc. in alle rust bijkomen, totdat ze weer worden uitgezet in het wild.

Helpt u mee?

Via het formulier hieronder kunt u doneren met iDeal óf u kunt een bedrag over boeken naar NL90INGB0006188552 onder vermelding van ‘VERHUIZEN’ en vergeet niet uw naam te vermelden! Als u via de site doneert krijgen wij het adres niet door. Uw naam kunt u doorgeven via de mail. Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u een mail sturen naar penningmeester@flappus.nl.

 

 

Doneren voor verhuizing Flappus

Bedrag
Persoonlijke informatie

Menu Title