Asielhonden in dierenopvang Flappus

Wilt u ook meehelpen om de dieren van stichting Flappus een nieuwe tijdelijke verblijfplaats te helpen vinden? Graag!!!

Één locatie waar alles samen komt.

Onze huidige locatie is tijdelijk, de locatie is niet praktisch en voor de vrijwilligers is het onhandig, omdat het niet aansluit op de hoofd locatie. Er wordt soms best wat heen en weer gesleept met de dieren, omdat sommige dieren medicatie of extra verzorging nodig hebben. Voor alle dieren die wij opvangen zou het ideaal zijn als er één locatie zou zijn waar zij van tijdelijk onderdak kunnen genieten totdat zij een definitief thuis vinden.

Wij zijn ontzettend blij dat wij de dieren onder mogen brengen bij stichting Focus aan de Zerboltstraat 63, maar we verlangen naar een plek waar alles samen mag komen.  Daarom zijn nog hard bezig met het realiseren van een definitieve locatie. Zonder hulp van donateurs , sponsoren en vrijwilligers zijn we nergens, dus uw hulp is hard nodig. Wij willen u namens alle dieren van harte bedanken als u ons mee wilt helpen dit doel te bereiken.

Waarom meer ruimte en rust.

Door ruimere en betere verblijven te bouwen kunnen de opvangdieren van een rustige en stress vrije omgeving genieten. Daarom willen wij graag verhuizen naar een locatie die meer mogelijkheden biedt voor de dieren. Om alle dieren ruim opgezette dierverblijven te kunnen geven, zullen deze gebouwd moeten worden. U kunt dan denken aan kattenkamers, kattenkennels, konijnenhokken, volières, terraria, papegaaienkooien etc. Daarnaast hebben de wilde dieren verblijven nodig die donker, rustig en een ruime uitloop ren bevatten om weer te verwilderen. Zo kunnen o.a. de wilde konijnen, hazen, eekhoorns, duif en kraaiachtige en ander wild in alle rust bijkomen, totdat ze weer worden uitgezet in de natuur.

Hieronder is te zien wat onze situatie was.  Stichting Focus biedt tijdelijk onderdak voor de dieren, totdat wij een permanente locatie hebben gevonden.

Wilt u ook mee helpen? Namens alle dieren hartelijk bedankt.

Via het formulier hieronder kunt u doneren met iDeal óf u kunt een bedrag over boeken naar NL90INGB0006188552 onder vermelding van ‘VERHUIZEN’ en vergeet niet uw naam te vermelden! Als u via de site doneert krijgen wij het adres niet door. Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u een mail sturen naar info@flappus.nl .

Doneren voor verhuizing Flappus

Bedrag
Persoonlijke informatie

Menu Title