Konijnen in asiel - Zwolle

Helpt u ons én de dieren mee om een huisje te vinden?!

Helaas kunnen wij onze opvangdieren niet meer geven wat zij zo nodig hebben.

Onze huidige locatie is stressvol, te klein en onhygiënisch geworden voor alle dieren die wij opvangen. Het laat in kwaliteit en functionaliteit te wensen over.Daarom zijn beide panden verkocht en hebben wij nu tijdelijk de dieren ondergebracht bij stichting Focus aan de Zerboltstraat 63!  We zijn nu nog bezig met het realiseren van een definitieve locatie. Zonder hulp van donateurs , sponsoren en vrijwilligers zijn we nergens, dus uw hulp is hard nodig.

 

Samen kunnen we ervoor zorgen dat de dieren straks meer ruimte en rust krijgen.

Door ruimere en betere verblijven te bouwen kunnen de opvangdieren van een rustige en stress vrije omgeving genieten. Daarom willen wij graag verhuizen naar een locatie die meer mogelijkheden biedt voor de dieren. Om alle dieren ruim opgezette dierverblijven te kunnen geven, zullen deze gebouwd moeten worden. U kunt dan denken aan kattenkamers, kattenkennels, konijnenhokken, volières, terraria, papegaaienkooien etc. Daarnaast hebben de wilde dieren verblijven nodig die donker, rustig en een ruime uitloop ren bevatten om weer te verwilderen. Zo kunnen o.a. de wilde konijn, hazen, eekhoorns etc. in alle rust bijkomen, totdat ze weer worden uitgezet in het wild.

Hieronder is te zien wat onze situatie was, nu zijn wij tijdelijk gevestigd bij Stichting Focus aan de Zerboltstraat 63. Zij bieden tijdelijk onderdak voor de dieren, totdat wij een permanente locatie hebben gevonden.

Helpt u mee? Namens alle dieren hartelijk bedankt.

Via het formulier hieronder kunt u doneren met iDeal óf u kunt een bedrag over boeken naar NL90INGB0006188552 onder vermelding van ‘VERHUIZEN’ en vergeet niet uw naam te vermelden! Als u via de site doneert krijgen wij het adres niet door. Uw naam kunt u doorgeven via de mail. Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u een mail sturen naar penningmeester@flappus.nl .

Doneren voor verhuizing Flappus

Bedrag
Persoonlijke informatie

Menu Title