Katten dierenopvang in Overijssel

Yara (Zwols dierenasiel) - In de opvang bij Flappus

Wegens privé-omstandigheden was het beter om voor Yara een andere baas te zoeken. Yara is een lieve, kindvriendelijke hond. Erg sociaal met vreemde mensen, maar blaft in eerste instantie wel eerst even om bezoek aan te kondigen. Yara houdt er niet zo van om langer alleen te blijven, dus zoeken wij een baas die  over het algemeen wat vaker thuis is.
Katten is zij niet gewend en andere honden is zij niet altijd van gecharmeerd. Dat is wel een aandachtspunt voor een nieuwe baas.
Wij merken hier dat wanneer je geen overwicht op haar hebt, Yara uitvalt naar andere honden.
Heb je wel overwicht en corrigeer je haar op het juiste moment, dan loopt ze keurig naast je.
Autorijden vindt ze heerlijk en ook op bed liggen is haar hobby ?
Omdat Yara erg lomp is bij kleine kinderen gaat onze voorkeur uit naar een nieuwe baas waar geen kleine kinderen over de vloer komen.
Heeft u de ruimte en tijd voor Yara? Geeft u haar dan een kans?
 

Algemene informatie

Yara is een lieve kruising Boxer /Labrador, geboren in juni 2012.


Yara verblijft bij onze collega's in het Zwols dierenasiel

Wil jij Yara (Zwols dierenasiel) adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Yara (Zwols dierenasiel) helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Yara (Zwols dierenasiel), maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Yara (Zwols dierenasiel) een forever home vind!

Menu Title