Knaagdierenopvang Zwolle Overijssel

Witte muizen, mannen - In de opvang bij Flappus

Op dit moment verblijven er 9 mannelijke tamme muizen in onze opvang.

De muisjes hebben een leuk en actief karakter. Het zijn kleine knagers die houden van rennen, graven en spelen. Knuffeldieren zijn de muizen niet, maar het is wel ontzettend leuk om te kijken hoe ze druk bezig zijn. Mocht het nodig zijn, dan zijn de muisjes wel prima te hanteren. Omdat deze muizen hele sociale dieren zijn, herplaatsen wij hen alleen in een groepje of bij mensen die al muisjes hebben. Meerdere mannen zijn goed samen te houden, mits u de juiste omstandigheden creëert. Wij kunnen u begeleiden bij het koppelen. De mannelijke muisjes herplaatsen wij niet bij vrouwen, want er moet geen nageslacht komen.

Bent u op zoek naar leuke, vrolijke en nieuwsgierige muisjes die een tweede kans verdienen? Kom dan eens met hen kennismaken!

Algemene informatie

Witte muisjes
Geslacht: Man
Datum binnenkomst: 12-02-2019

Wil jij Witte muizen, mannen adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Witte muizen, mannen helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Witte muizen, mannen, maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Witte muizen, mannen een forever home vind!

Menu Title