Asielhonden in dierenopvang Flappus

Vigo - In de opvang bij Flappus

Vigo is een knappe schildpad man, die in onze opvang wacht totdat hij een nieuw baasje krijgt. Deze kerel ligt graag in het zonnetje, maar geniet ook van een rondje zwemmen in het water. Het is een leuke schildpad die verlangt naar een fijne plek met genoeg ruimte en soortgenoten.

Deze schildpaddensoort behoort tot de water-/moerasschildpadden. Ze leven zowel op het water als op het land. Het zijn prachtige dieren die bij goede verzorging heel oud kunnen worden. Een ruim verblijf is een vereiste, met zowel een land- als watergedeelte. Na een frisse duik zitten deze schildpadden graag uit te rusten in het zonnetje. Een schildpaddentuin zou geweldig zijn voor Vigo.

Algemene informatie

Man
Ras: Geelbuikschildpad
Kleur: Bruin-geel
Datum binnenkomst: 19-09-2018

Wil jij Vigo adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Vigo helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Vigo, maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Vigo een forever home vind!

Menu Title