Honden in asiel - Stichting Flappus Zwolle

Ufo - In de opvang bij Flappus

UPDATE: Ufo is geadopteerd!

Deze vrolijke gerbil heet Ufo. Een nieuwsgierig, grappig mannetje dat het leuk vindt om de wereld te ontdekken en om verstopplekjes te maken. Ufo zoekt een thuis bij mensen die weten hoe ze voor gerbils moeten zorgen. Een ruim, leuk ingericht gerbilarium met één of meerdere soortgenoten: daar wordt Ufo heel blij van!

Ufo verblijft nu samen met zijn vriendje Choco bij een tijdelijk adres in Dalfsen. Neem voor vragen of het adres, contact met ons op.

GerbUfu verblijft nu samen met zijn vriendje Choco bij een tijdelijk adres in Dalfsen. Neem voor vragen of het adres, contact met ons op. Gerbils zijn leuke, nieuwsgierige knaagdieren. Het is geen knuffeldier, maar ze zijn wel fantastisch om naar te kijken. Gerbils zijn erg actief, de hele dag zijn ze druk met graven en holen maken. Qua huisvesting is een grote glazen bak (ook wel gerbilarium genoemd) het meest geschikt, uiteraard wel met voldoende ventilatie. Omdat de gerbil een echt groepsdier is, mag hij nooit alleen gehouden worden. Let er wel op dat er onderling in een gerbilgroep een hechte groepsstructuur heerst, dus plaats nooit zomaar nieuwkomers in een bestaande groep.

Algemene informatie

Herplaatst in Deventer op 02-03-2018


Bekijk alle opvangdieren

Menu Title