Honden in asiel - Stichting Flappus Zwolle

Twinkel - In de opvang bij Flappus

Twinkel is één van onze jonge geitjes die zijn gered van de slacht. Begin februari kwam hij met zijn vriendjes de opvang binnen, nog maar een paar daagjes oud en wankel op de benen. Maar Twinkel liet zich zien als een sterk kereltje: de flessen gingen erin als pap en elke dag werd deze knapperd een stukje sterker en fitter. Inmiddels is Twinkel zo ver dat hij de opvang mag verlaten om een eigen thuis te gaan bewonen. Hij is heerlijk speels, nieuwsgierig en ontzettend grappig. Twinkel is ook gecastreerd, hij ruikt dus niet en kan ook veilig bij een groepje damesgeiten gaan wonen.

Zoekt u, als (kinder)boerderij of mensen met voldoende land en soortgenootjes, een vrolijk jong bokje dat gewend is aan mensen en een tweede kans heel erg verdient? Kom dan eens kijken naar Twinkel.

Algemene informatie

Bokje (gecastreerd)
Soort: Geit
Datum binnenkomst: 13-02-2019

Wil jij Twinkel adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Twinkel helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Twinkel, maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Twinkel een forever home vind!

Menu Title