Konijnen in asiel - Zwolle

Sherlock - In de opvang bij Flappus

Deze vrolijke vent is Sherlock!

Een gecastreerde Europese Korthaar kater van ongeveer 1,5 jaar jong. Sherlock is afgestaan omdat het te druk voor hem was in zijn vorige huisvesting. Hierdoor sproeide hij in huis, iets wat wij wel vaker zien op het moment dat katten niet meer op hun plek zijn. Daarom is het beter voor deze knapperd om op zoek te gaan naar nieuwe baasjes.

Sherlock is gemakkelijk in de omgang. Tijd nodig om de spreekwoordelijke kat uit de boom te kijken heeft hij niet, Sherlock komt gelijk enthousiast op u af rennen voor een aai! Het is een lieverd, altijd vrolijk. Met andere katten kan Sherlock prima over weg. Naar buiten kunnen is absoluut een vereiste voor deze dappere avonturier, hij heeft dit echt nodig. Sherlock is gek op kinderen en kan dus heel goed in een huishouden met kids.

Wie zoekt een leuke kater als trouw gezelschap? Kom dan kennismaken met Sherlock!

Algemene informatie

Kater (gecastreerd)
Ras: EK
Kleur: Cypers-wit
Ingeënt: Ja
datum binnenkomst: 20-09-2019

Wil jij Sherlock adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Sherlock helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Sherlock, maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Sherlock een forever home vind!

Menu Title