Konijnen in asiel - Zwolle

Sam - In de opvang bij Flappus

Dit is de 10 weken oude Sam.

Een lief, jong poesje met een triest verleden. Sam is weggehaald uit een huis waar het heel erg vies was. Ze is in deze verwaarloosde omgeving geboren en vervolgens nooit door mensen in handen genomen of gesocialiseerd. Toen Sam bij ons arriveerde, was ze heel erg ziek. Nu, vele behandelingen later, gaat het gelukkig goed met haar. Om helemaal te herstellen (mentaal en fysiek), is de opvang niet de beste plek voor Sam. Wij denken dat dit lieve meisje gigantisch gaat opbloeien in een huiselijke sfeer, bij lieve mensen die haar aandacht en veel knuffels geven. Ze snakt hier echt naar!

Gunt u Sam een tweede kans en wilt u zich over dit poezenmeisje ontfermen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking.

Algemene informatie

Poes
Soort: EK
Kleur: Zwart-wit
Ingeënt: Ja
Datum van binnenkomst: 10-08-2019

Wil jij Sam adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Sam helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Sam, maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Sam een forever home vind!

Menu Title