Cavia opvang in Zwolle Overijssel

Rocky en Jacco - In de opvang bij Flappus

Deze kleine knagers zijn Rocky en Jacco. Een gezellig degoe duo dat op zoek is naar een fijn huisje. Rocky en Jacco zijn vrolijke ventjes: erg nieuwsgierig, ondernemend en grappig. De degoe is een vriendelijk knaagdier dat oorspronkelijk in het Andesgebergte in Chili leeft. Ze klimmen en klauteren daar over de rotsen in grote groepen. In gevangenschap heeft de degoe behoefte aan één of meerdere soortgenoten en een ruim verblijf met mogelijkheid tot graven en klimmen. Degoes zijn geweldig leuke diertjes. Om te knuffelen zijn ze niet geschikt, maar ze kunnen wel handtam worden. Rocky en Jacco vinden oppakken niet heel erg leuk (ze spelen liever met z’n tweetjes door het verblijf), maar laten dit wel toe als het nodig is.

Voor deze twee kanjers zoeken we baasjes die weten wat degoes nodig hebben en die hen een geweldig toekomst kunnen bieden.

Algemene informatie

Mannen
Soort: Degoe
Kleur: Bruin en bruin-wit
Datum binnenkomst: 03-04-2019

Wil jij Rocky en Jacco adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Rocky en Jacco helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Rocky en Jacco, maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Rocky en Jacco een forever home vind!

Menu Title