Konijnen in asiel - Zwolle

Robby - In de opvang bij Flappus

Arme Robby.. Deze prachtige Rex kerel is via de dierenambulance bij ons terecht gekomen, en zijn verhaal is triest. Robby is gedumpt, over het hek gegooid bij de kinderboerderij. Omdat dit ventje niet gecastreerd is, heeft hij een wilde nacht gehad op de kinderboerderij en alle voedsters bezwangerd. Dit had allemaal voorkomen kunnen worden, maar helaas is het gebeurd en kunnen wij niks anders doen dan hier voorlichting over geven en ondertussen Robby een tweede kans bezorgen. Robby wordt gecastreerd en ingeënt en mag daarna naar een thuis verhuizen waar hij wel welkom is en liefde krijgt. Hij is geschat op onder de één jaar oud, zijn oog wordt door de dierenarts onderzocht.

 

Algemene informatie

Ram (gecastreerd)
Soort: Rex
Formaat: Middel
Kleur: Bruin-wit-grijs
Ingeënt: Ja
Datum binnenkomst: 22-08-2018

Wil jij Robby adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Robby helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Robby, maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Robby een forever home vind!

Menu Title