Cavia opvang in Zwolle Overijssel

Rizzy (verblijft bij een pleeggezin) - In de opvang bij Flappus

Het gezin waar Rizzy nu is heeft door privé omstandigheden en werk niet langer de tijd om de aandacht te geven aan Rizzy die hij nodig heeft en hij verdiend iemand die tijd in hem kan en wil steken want het is een kanjer! Paws from Russia heeft Rizzy opgevangen nadat het na een eerdere plaatsing door een andere stichting niet helemaal goed is gegaan. Ze hadden Rizzy op de verkeerde plek geplaatst.

Rizzy was in Rusland een beetje de vrijheid gewend en kwam in september 2018 naar Nederland, in de grote stad, in een appartement en ook nog eens met een lift. Voor Rizzy was dit allemaal teveel spanning, uit een hokje (lift) komen en dan staan daar allemaal mensen, nee dit was niks voor Rizzy.

De dame waar hij was heeft van alles geprobeerd maar kon hem niet de steun geven die hij nodig had. Rizzy is geen “grote stad” hond. Bij de foster waar Rizzy nu is doet hij het goed, leeft samen met 4 honden en 2 katten en ook hier heeft hij geen problemen mee. Ondanks dat Rizzy een jaar is gedraagt hij zich als een pup, wil het liefst de hele dag door spelen maar komt ook graag een knuffel halen.

Aan de riem lopen gaat op zich goed, alleen als Rizzy iets ziet waar hij eigenlijk wel heen wil of een andere hond in de verte ziet wordt het een stuiterbal en als die in de gaten heeft dat hij er niet bij kan komen begint hij te blaffen. Een cursus zou voor Rizzy zeer welkom zijn, natuurlijk is dit ook mooi om samen een band op te bouwen. Wij zoeken voor Rizzy een baasje of opvangplek waar iemand het liefst de hele dag thuis is of in ieder geval geen hele dagen van huis is.

Rizzy vindt het namelijk verschrikkelijk als zijn “baasje” weggaat en als er dan buiten geluiden zijn of dingen gebeuren die hij niet kan plaatsen begint hij met blaffen. Dit is dus zeker een puntje van aandacht. Als zijn baasje weer thuis is, is alles goed en is Rizzy ook lekker ontspannen.

Bent U degene die foster wil zijn voor Rizzy of wilt u Rizzy zijn thuis geven die hij zo verdiend of wilt U vrijblijvend kennis maken met hem, dit kan. Een afspraak om kennis te maken met deze kanjer kost U één telefoontje of mailtje. Wij zoeken zo spoedig mogelijk iemand of familie die tijd en liefde in Rizzy wil en kan steken. Wie gunt en geeft hem deze kans? De prijs voor Rizzy is n.o.t.k. omdat hij zijn eigen plekje verdiend.

Rizzy heeft zijn inentingen gehad en is gecastreerd Is dit toch niet de hond waar u naar op zoek bent, zoek dan op google naar Paws from Russia de website. Daar staan alle prachtige, lieve, mooie, leuke aanhankelijke kanjers die wachten op een veilig, liefdevol thuis.

Algemene informatie

Ras: Kruising berghond/herder
Leeftijd: 1 jaar
Ingeënt: Ja
Datum binnenkomst: Rizzy verblijft nog in bij pleeggezin

Wil jij Rizzy (verblijft bij een pleeggezin) adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Rizzy (verblijft bij een pleeggezin) helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Rizzy (verblijft bij een pleeggezin), maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Rizzy (verblijft bij een pleeggezin) een forever home vind!

Menu Title