Honden in asiel - Stichting Flappus Zwolle

Heel veel ratjes - In de opvang bij Flappus

In de opvang van stichting Flappus verblijven op dit moment heel veel ratjes. Massaal zijn de vrolijke knagers bij ons binnengebracht en nu wachten zij op lieve baasjes die hen een betere toekomst kunnen geven.

Ratjes zijn hele intelligente en sociale knaagdieren. Ze kunnen erg tam worden, leren snel en zijn ontzettend nieuwsgierig. Naast dat ratjes heel gehecht raken aan hun baasje, hechten ze ook veel waarde aan soortgenoten. Van nature leven ratten namelijk in groepen. Wij plaatsen daarom onze ratjes uitsluitend met één of meerdere soortgenoten bij een nieuw baasje. Een groot verblijf met voldoende knaag-, verstop- en speelmogelijkheden is heel belangrijk. Ratten zijn dol op spelen en ontdekken.

Er wonen allemaal mannen bij ons in de opvang. Ook verschillen zij van leeftijd. Bent u op zoek naar één ratje als maatje voor uw rat? Of wilt u graag een groepje ratten een goed thuis geven? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen u dan meer specifieke informatie geven over de ratjes en een kennismakingsafspraak inplannen.

Algemene informatie

Mannen
Soort: Rat
Kleur: Divers
Datum binnenkomst: 27-04-2019

Wil jij Heel veel ratjes adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Heel veel ratjes helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Heel veel ratjes, maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Heel veel ratjes een forever home vind!

Menu Title