Cavia in opvang Overijssel

Poki - In de opvang bij Flappus

Graag stellen we u voor aan Poki. Een grappig Roborovski ventje van ongeveer anderhalf jaar oud. Poki is een levendig kereltje: hij rent graag in zijn rad en graaft heel wat af. Daarom zoekt Poki een mooi hamsterverblijf met genoeg ruimte, bij een lief baasje. Wie komt Poki uit de opvang halen?

De Roborovski dwerghamster is de kleinst gehouden hamstersoort. Het zijn hele actieve en beweeglijke diertjes. Knuffeldieren zijn de hamsters niet, maar ze zijn fantastisch om naar te kijken! Omdat deze hamstersoort zo graag beweegt, hebben ze een verblijf nodig dat ruim genoeg is. Ook een goed hamsterrad, speel- en verstopplekken mogen niet ontbreken. De Roborovski dwerghamster kan ongeveer drie jaar oud worden. Een prachtig, levendig beestje dat heel erg leuk is om te houden!

Algemene informatie

Man
Soort: Roborovski dwerghamster
Kleur: Wildkleur
Datum binnenkomst: 24-09-2018

Wil jij Poki adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Poki helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Poki, maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Poki een forever home vind!

Menu Title