Honden in asiel - Stichting Flappus Zwolle

Pip - In de opvang bij Flappus

In onze opvang wacht een bijzondere twaalfjarige kater op een thuis vol liefde en geluk. Pip is een Europese Korthaar, geboren op 28-05-2005. Het is een onwijs lieve schat, met een verhaal. Pip heeft namelijk in zijn eerste levensjaar een ongeluk gehad. Dit was een zeer heftige gebeurtenis voor hem, Pip moest geopereerd worden en heeft geluk dat hij het heeft gered. Door dit ongeluk reageert Pip soms wat onvoorspelbaar als u zijn buik aanraakt. Hij vindt dit niet prettig, dit doet hem denken aan het ongeluk en de pijn. Om deze reden plaatsen wij Pip niet bij kleine kinderen. Daarnaast krijgt Pip ook één keer per dag medicatie voor zijn schildklier.

Hopelijk schrikt dit u niet af, want Pip is een geweldige kater! Hij is lief, houdt van aandacht en komt graag een knuffel bij u halen. Maar deze kerel vindt het ook heerlijk om in een zacht mandje lekker weg te dromen. Voor lieve Pip zoeken wij fijne mensen die respecteren dat Pip het niet fijn vindt als u zijn buik aanraakt. Daarnaast zou het Pip goed doen als hij naar buiten kan, lekker een stukje wandelen.

Geeft u Pip een fijne, onbezorgde oude dag?

Algemene informatie

Kater (gecastreerd)
Ras: EK
Kleur: Rood-wit
Ingeënt: Ja
Datum binnenkomst: 24-02-2018

Wil jij Pip adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Pip helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Pip, maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Pip een forever home vind!

Menu Title