Asielhonden in dierenopvang Flappus

Pepper (verblijft in het Zwols dierenasiel) - In de opvang bij Flappus

Pepper is een Boerenfox, geboren in november 2008.

Deze man op middelbare leeftijd had het altijd fijn voor elkaar. Een lieve baas die alles voor Pepper overhad.
Totdat Peppers baas werd opgenomen  en niet meer thuiskwam. Na al die jaren kwam Peppers baas niet meer terug. Wat ontzettend verdrietig voor hem.

Pepper is afgestaan aan het Zwols dierenasiel en wij zijn samen met hen een zoektocht gestart naar een lieve baas waar Pepper de tweede helft van zijn leven mag wonen.
Pepper is een lieve hond, maar wel een hond die zich het prettigst voelt in een rustige situatie. Drukte van kinderen of andere dieren vindt hij niet fijn, dan wordt hij onrustig.
Een baasje(s) die zowel lief, rustig als consequent zijn voor Pepper.

Consequent zijn heeft voor Pepper zeker zijn voordelen. Pepper voelt zich erg fijn wanneer hij een baas met overwicht heeft.
Wel moet je eerst rustig zijn vertrouwen winnen. Heb je dat, dan vindt Pepper het ook erg leuk om met een balletje te spelen! Wat een fijne vent is die Pepper en wat verdiend hij het om een tweede kans te krijgen.

Bij vreemde mensen (vooral mannen) is Pepper eerst afwachtend, het beste kun je hem dan negeren totdat hij zelf naar je toekomt.
Pepper kan waaks zijn als er opeens vreemden bij hem in huis staan. In een stabiele woonsituatie heb je een geweldige hond aan hem.

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met het Zwols dierenasiel.

Algemene informatie

Diersoort: Pepper
Ras: Boerenfox
Leeftijd: 10 jaar
Ingeënt: Ja
Datum binnenkomst: Pepper verblijft in het Zwols dierenasiel

Wil jij Pepper (verblijft in het Zwols dierenasiel) adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Pepper (verblijft in het Zwols dierenasiel) helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Pepper (verblijft in het Zwols dierenasiel), maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Pepper (verblijft in het Zwols dierenasiel) een forever home vind!

Menu Title