Cavia in opvang Overijssel

Morris - In de opvang bij Flappus

Deze gezellige schildpad is Morris. Een knap ventje die door de dierenbescherming is binnengebracht bij ons. Voor Morris zoeken wij een baasje die verstand heeft van schildpadden en hem een grote ruimte met soortgenoten kan geven. Daar zal Morris heel gelukkig van worden!

Deze schildpaddensoort behoort tot de water-/moerasschildpadden. Ze leven zowel op het water als op het land. Het zijn prachtige dieren die bij goede verzorging heel oud kunnen worden. Een ruim verblijf is een vereiste, met zowel een land- als watergedeelte. Na een frisse duik zitten deze schildpadden graag uit te rusten in het zonnetje. Een schildpaddentuin zou geweldig zijn voor Morris.

Algemene informatie

Man
Ras: Roodwangschildpad
Kleur: Bruin-geel
Datum binnenkomst: 25-09-2018

Wil jij Morris adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Morris helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Morris, maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Morris een forever home vind!

Menu Title