Honden in asiel - Stichting Flappus Zwolle

Missy - In de opvang bij Flappus

Dit is Missy, een jong poezenmeisje met een verhaal. Ze kwam ter wereld in een boerderij waar veel soortgenoten wonen en weinig contact was met mensen. Missy kon er niet blijven wonen, er waren veel te veel kittens en daarom is zij daar weggehaald. Ons hart breekt als we de angst in haar grote, maar prachtige ogen zien. We willen haar zo graag vertellen dat het goed is nu, maar Missy vindt de wereld een spannende plek. Met voldoende tijd en geduld van haar toekomstige baasje, denken wij dat Missy meer gewend zal raken. Een rustig thuis, waar ze aan mensen kan wennen en een warm mandje heeft, zal haar heel goed doen. Wie geeft dit lieve meisje deze kans op een gelukkig leven?

Algemene informatie

Poes
Ras: EK
Kleur: Cypers
Ingeënt: Ja
Datum binnenkomst: 01-10-2018

Wil jij Missy adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Missy helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Missy, maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Missy een forever home vind!

Menu Title