Cavia in opvang Overijssel

Mik - In de opvang bij Flappus

Deze zwarte blikvanger is Mik, een 4 jarige gecastreerde kater, kruising Noorse Boskat. Mik is bij zijn huidige thuis niet op zijn plek. Door stress van de honden is hij soms agressief en plast hij in huis op plekken die niet de bedoeling zijn. Als Mik ontspannen is, vindt hij een aai of knuffel heerlijk en is hij heel graag bij je in de buurt. Mik houdt veel van mensen op zijn manier en voorwaarden.

Wij denken dat Mik het gelukkigst is wanneer hij op een rustige plek woont waar niet teveel prikkels zijn; beslist geen honden, geen kinderen of druk huishouden en nog beter geen andere katten. Mik maakt graag een rondje in de tuin of -liefst- een stukje daarbuiten. Mik heeft tijd nodig om tot rust te komen en zoekt een lief en geduldig baasje die hem dat wil geven.

Mik verblijft niet in de opvang, maar bij zijn huidige eigenaar. De herplaatsing zal vanuit zijn huidige thuis plaatsvinden, zodat Mik zo min mogelijk stress ervaart.

Heeft u interesse in deze leuke kater? Dan kunt u contact met ons opnemen via de mail (info@flappus.nl) of tijdens kantooruren bellen naar 06 54 66 16 65.

Algemene informatie

Kater (gecastreerd)
Ras: Kruising Noorse Boskat
Kleur: Zwart
Ingeënt: Ja
Datum binnenkomst: herplaatsing vanuit huidige eigenaar

Wil jij Mik adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Mik helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Mik, maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Mik een forever home vind!

Menu Title