Cavia opvang in Zwolle Overijssel

Mia - In de opvang bij Flappus

UPDATE: Mia is geadopteerd!

Mia is een Engels Fox Terriër teefje van acht weken oud (geboren op 10-10-2018). Zij is afgestaan en gered. Mia is namelijk doof. Dit is voor de toekomstige eigenaren iets belangrijks om zich goed te realiseren. Mia reageert niet op geluiden, daarom willen wij een begin maken met het trainen van Mia middels gebarentaal en andere visuele signalen. Een dove hond vraagt om andere manieren van training en communicatie, maar bovenal is Mia een jonge, vrolijke en speelse pup die heel graag de wereld wil ontdekken. Ze vindt alles en iedereen interessant en o zo leuk.

Wat zoeken wij voor Mia? Een gezellig gezin waarin deze dame op haar plek is en waar rekening wordt gehouden met haar handicap. Mia kan goed met honden en andere dieren overweg. Onze voorkeur gaat sterk uit naar mensen die al een stabiele hond hebben. Deze hond kan Mia begeleiden tijdens haar proces van opgroeien.

Herkent u zichzelf en uw gezin in deze omschrijving? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over Mia en eventueel een kennismaking met deze lieve pup.

Algemene informatie

Herplaatst in Zwolle op 24-12-2018


Bekijk alle opvangdieren

Menu Title