Asielhonden in dierenopvang Flappus

Meerdere gerbils - In de opvang bij Flappus

Deze lieve gerbils zijn door iemand gevonden langs de kant van de weg. Ze stonden samen met wat meubilair bij het grofvuil, ongelofelijk. Gelukkig zijn via de dierenspeciaalzaak in Stadshagen en de Dierenambulance de gerbils veilig naar onze opvang gebracht. De kleine knagers zijn aangesterkt, hebben een schoon onderkomen en zoeken nu nieuwe baasjes. Het zijn ontzettend nieuwsgierige en leuke diertjes. De intelligente gerbil leeft in groepjes, daarom plaatsen wij hen nooit alleen uit. Het zijn geen echte knuffeldieren, maar kijken naar hun actieve bezigheden is wel heel erg vermakelijk. Ook zijn de gerbils goed op te pakken, indien nodig.

De zes gerbils (zes mannen) zoeken allen een goed thuis bij lieve baasjes die hen goed verzorgen en een mooi verblijf geven. Ze verblijven allemaal bij Dierspecialist Kloosterman in Dalfsen, waarmee wij een speciale samenwerking hebben. De dierenwinkel koopt geen dieren meer in, maar herplaatst opvangdieren vanuit onze stichting. U kunt de gerbils in Dalfsen komen bezoeken.

Algemene informatie

Soort: Gerbil
Geslacht: Mannen
Datum binnenkomst: 05-03-2019

Wil jij Meerdere gerbils adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Meerdere gerbils helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Meerdere gerbils, maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Meerdere gerbils een forever home vind!

Menu Title