Konijnen in asiel - Zwolle

Kaj - In de opvang bij Flappus

Kaj is een vrolijke Japanse Kwartel man. Deze soort komt oorspronkelijk uit Zuid- en Oost-Azië en wordt in Nederland gehouden als volièrevogel. Het zijn grondvogels, dit betekent dat ze niet snel zullen vliegen (alhoewel ze dit wel kunnen) maar op de grond leven. Kaj is een rustig en vriendelijke vogel. Hij scharrelt graag in het rond en is niet heel schrikachtig naar mensen toe. Met geduld en liefde kunnen kwartels aan mensen gewend raken, alhoewel ze nooit fan zullen zijn van opgepakt worden. Wat zoeken wij voor thuis voor Kaj? Geschikt zijn mensen die al kwartels hebben (een groepje vrouwen) en een leuk haantje hierbij zoeken. Of mensen die één kwartel vrouw hebben en haar willen koppelen aan Kaj. Een mooie, ruime volière met een nachtgedeelte is de perfecte huisvesting. Geeft u Kaj een vrolijke toekomst?

Algemene informatie

Haan
Ras: Japanse Kwartel
Kleur: Wildkleur
Datum binnenkomst: 30-01-2019

Wil jij Kaj adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Kaj helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Kaj, maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Kaj een forever home vind!

Menu Title