Cavia in opvang Overijssel

Jonge bokjes - In de opvang bij Flappus

Op het moment verblijven er meerdere jonge bokjes bij Stichting Flappus. Allemaal zijn zij gered en nu op een veilige plek, waar ze een tweede kans krijgen om op te groeien tot een gelukkige geit. De bokjes zijn van verschillende leeftijden, maar worden allemaal gecastreerd uitgeplaatst. Op deze manier ruiken zij niet en kunnen ze ook bij een groepje damesgeiten wonen. De bokjes kwamen bij ons toen zij nog maar enkele dagen oud waren. Ze worden door onze medewerkers met de fles gevoed en zijn dus erg gewend aan mensen. Het zijn ontzettend sociale, vrolijke en speelse dieren.

Zoekt u een leuk, gecastreerd bokje voor bij uw geiten? Heeft u een grote achtertuin, stuk land of een kinderboerderij? Kom dan eens kennismaken met onze gezellige vriendjes.

Algemene informatie

Bokjes (gecastreerd)
Soort: Geit
Datum binnenkomst: 16-03-2019

Wil jij Jonge bokjes adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Jonge bokjes helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Jonge bokjes, maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Jonge bokjes een forever home vind!

Menu Title