Honden in asiel - Stichting Flappus Zwolle

Houdini - In de opvang bij Flappus

Houdini is een klein, leuk hamstermeisje van ongeveer anderhalf jaar oud. Ze is een Roborovski dwerghamster; een snel en actief diertje. Spelen, graven, rondrennen: dat is wat Houdini graag doet! Ze zoekt een fijn baasje bij wie ze in een mooi verblijf verder mag graven en mag genieten van het leven.

De Roborovski dwerghamster is de kleinst gehouden hamstersoort. Het zijn hele actieve en beweeglijke diertjes. Knuffeldieren zijn de hamsters niet, maar ze zijn fantastisch om naar te kijken! Omdat deze hamstersoort zo graag beweegt, hebben ze een verblijf nodig dat ruim genoeg is. Ook een goed hamsterrad, speel- en verstopplekken mogen niet ontbreken. De Roborovski dwerghamster kan ongeveer drie jaar oud worden. Een prachtig, levendig beestje dat heel erg leuk is om te houden!

Algemene informatie

Vrouw
Soort: Roborovski dwerghamster
Kleur: Wildkleur
Datum binnenkomst: 24-09-2018

Wil jij Houdini adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Houdini helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Houdini, maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Houdini een forever home vind!

Menu Title