Cavia in opvang Overijssel

Helsinki - In de opvang bij Flappus

Dit lieve kereltje is Helsinki. Helaas weten we niet veel over het verleden van hem. Helsinki is een rustig konijn, hij heeft even de tijd nodig om te wennen. Maar met wat geduld, liefde en een fijn konijnenvriendinnetje om hem heen zal dit ventje echt opbloeien!  Op dit moment wordt hij behandeld voor EC en dit zal in de toekomst ook regelmatig een keer door middel van een kuurtje moeten gebeuren. In tijden van stress en lage weerstand kunnen de klachten weleens terug komen, nu is het niet moeilijk te behandelen en mocht u er meer van willen weten geven we u graag meer informatie. Helsinki is niet een heel sterk konijntje maar verdient wel een kans want het is een lieverd, wie wil hem de tijd van zijn leven geven….

Algemene informatie

Ram (gecastreerd)
Soort: Teddy
Formaat: Middel-klein
Kleur: Wit
Ingeënt: Ja
Herplaatsbaar vanaf: 19-7-2019
Datum binnenkomst: 07-06-2019

Wil jij Helsinki adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Helsinki helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Helsinki, maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Helsinki een forever home vind!

Menu Title