Asielhonden in dierenopvang Flappus

Groepje jonge ratjes - In de opvang bij Flappus

Meerdere geweldig leuke ratjes zoeken nieuwe baasjes. Deze kleintjes zijn allemaal dames en zoeken een lief baasje die aandacht, gezelschap van één of meerdere soortgenoten en voldoende ruimte heeft. Het zijn nieuwsgierige, lieve dametjes die graag spelen en de wereld willen ontdekken. De ratjes verblijven bij Dierenspeciaalzaak Kloosterman in Dalfsen. Met hen heeft stichting Flappus een bijzondere samenwerking; samen doen wij er alles aan om alle dieren een tweede kans te geven. De dierenwinkel herplaatst o.a. deze knappe rattendames.

Ratten zijn sociale en intelligente groepsdieren. Ze houden van spelen en klimmen, een ruime huisvesting is absoluut belangrijk. Het zijn geweldig leuke dieren die erg tam kunnen worden.

Algemene informatie

Rat
Geslacht: 1 vrouw en 3 mannen
Kleur: Grijs-wit
Datum binnenkomst: 20-08-2018

Wil jij Groepje jonge ratjes adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Groepje jonge ratjes helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Groepje jonge ratjes, maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Groepje jonge ratjes een forever home vind!

Menu Title