Konijnen in asiel - Zwolle

Echo - In de opvang bij Flappus

Echo is een lief en prachtig gerbil meisje. Ze is lekker nieuwsgierig en dol op graven! Voor Echo zoeken wij iemand met verstand van gerbils, die een groot gerbilarium met één of meerdere soortgenootjes voor haar ter beschikking heeft. Daar zal Echo heel gelukkig van worden! Echo moet nog even wachten op plaatsing omdat er kans is dat ze zwanger is.

Gerbils zijn leuke, nieuwsgierige knaagdieren. Het is geen knuffeldier, maar ze zijn wel fantastisch om naar te kijken. Gerbils zijn erg actief, de hele dag zijn ze druk met graven en holen maken. Qua huisvesting is een grote glazen bak (ook wel gerbilarium genoemd) het meest geschikt, uiteraard wel met voldoende ventilatie. Omdat de gerbil een echt groepsdier is, mag hij nooit alleen gehouden worden. Let er wel op dat er onderling in een gerbilgroep een hechte groepsstructuur heerst, dus plaats nooit zomaar nieuwkomers in een bestaande groep.

Algemene informatie

Vrouw
Ras: Gerbil
Kleur: Bruin
Datum binnenkomst: 23-01-2018

Wil jij Echo adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Echo helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Echo, maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Echo een forever home vind!

Menu Title