Katten dierenopvang in Overijssel

Drie jonge gerbils - In de opvang bij Flappus

Momenteel verblijven er drie jonge gerbils met hun moeder in onze opvang. Deze kleintjes kwamen per ongeluk ter wereld, hun ouders bleken namelijk man en vrouw te zijn en zodoende zijn ze bij ons terecht gekomen. We zoeken straks voor deze drie hummeltjes een eigen plekje, waar ze vrolijk en liefdevol mogen opgroeien met soortgenootjes.

Gerbils zijn leuke, nieuwsgierige knaagdieren. Het is geen knuffeldier, maar ze zijn wel fantastisch om naar te kijken. Gerbils zijn erg actief, de hele dag zijn ze druk met graven en holen maken. Qua huisvesting is een grote glazen bak (ook wel gerbilarium genoemd) het meest geschikt, uiteraard wel met voldoende ventilatie. Omdat de gerbil een echt groepsdier is, mag hij nooit alleen gehouden worden. Let er wel op dat er onderling in een gerbilgroep een hechte groepsstructuur heerst, dus plaats nooit zomaar nieuwkomers in een bestaande groep.

Algemene informatie

Vrouwen
Ras: Gerbil
Kleur: Bruin
Datum binnenkomst: 10-02-2018

Wil jij Drie jonge gerbils adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Drie jonge gerbils helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Drie jonge gerbils, maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Drie jonge gerbils een forever home vind!

Menu Title