Asielhonden in dierenopvang Flappus

Dribbel - In de opvang bij Flappus

Dribbel is een jonge Russische dwerghamster van zes weken oud. Dit ventje is geboren uit een ongepland nestje en dreigde te eindigen als slangenvoer. Gelukkig is hij gered en wacht hem nu een mooi leven! De Russische dwerghamster is solitair, hij leeft dus alleen. Dribbel zoekt lieve baasjes die hem vooral lekker hamster laten zijn. Hamsters zijn geen knuffeldieren, maar wel heel erg leuk om naar te kijken. Een kooi van minimaal 60 x 30 cm is een vereiste, want deze dieren hebben voldoende ruimte nodig om te rennen en graven.

Dribbel verblijft bij Dierspecialist Kloosterman in Dalfsen, dankzij onze bijzondere samenwerking met hen. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.

Algemene informatie

Man
Ras: Russische Dwerghamster
Kleur: Blauw wildkleur
Datum binnenkomst: 13-05-2018

Wil jij Dribbel adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Dribbel helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Dribbel, maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Dribbel een forever home vind!

Menu Title