Honden in asiel - Stichting Flappus Zwolle

Doortje (senior) - In de opvang bij Flappus

Arme Doortje.. Deze schat van negen jaar oud kwam onze opvang binnen in slechte conditie. Doortje is niet goed verzorgd en was behoorlijk vies. Ze heeft oormijt en helaas pijnlijke abcessen op haar lichaam. Om deze lieverd een tweede kans te kunnen geven, wordt Doortje zo snel mogelijk geopereerd. Hierbij worden de abcessen verwijderd. Doortje mag voorlopig de opvang dus nog niet verlaten, maar wij hopen dat ze goed herstelt en daarna eindelijk kan genieten van het leven bij lieve mensen die goed voor haar zorgen. En met een konijnenvriendje uiteraard, die haar gezelschap houdt. Operatie is super verlopen ze is klaar voor een nieuwe toekomst.

 

Algemene informatie

Voedster
Ras: Hangoor
Kleur: Wit-bont
Ingeënt: Ja
Datum binnenkomst: 27-12-2017

Wil jij Doortje (senior) adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Doortje (senior) helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Doortje (senior), maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Doortje (senior) een forever home vind!

Menu Title