Asielhonden in dierenopvang Flappus

Clyde - In de opvang bij Flappus

Dit actieve kereltje heet Clyde. Samen met twee andere waterschildpadden kwam hij onze opvang binnen. Clyde verlangt naar een fijn thuis waar hij krijgt wat hij nodig heeft: ruimte, gezelschap van soortgenoten, water om in te zwemmen en een baasje met de juiste kennis. Wie geeft leuke Clyde deze tweede kans?

Deze schildpaddensoort behoort tot de water-/moerasschildpadden. Ze leven zowel op het water als op het land. Het zijn prachtige dieren die bij goede verzorging heel oud kunnen worden. Een ruim verblijf is een vereiste, met zowel een land- als watergedeelte. Na een frisse duik zitten deze schildpadden graag uit te rusten in het zonnetje. Een schildpaddentuin zou geweldig zijn voor Clyde.

 

Algemene informatie

Man
Ras: Geelwangschildpad
Kleur: Zwart-geel
Datum binnenkomst: 11-09-2018

Wil jij Clyde adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Clyde helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Clyde, maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Clyde een forever home vind!

Menu Title