Knaagdierenopvang Zwolle Overijssel

Choco - In de opvang bij Flappus

Dit schattige, leuke ventje heet Choco. Hij verblijft al enige tijd in onze opvang, we begrijpen er niks van dat hij nog geen thuis heeft gevonden. Choco is ontzettend vrolijk en grappig om te zien. Echt een bezig bijtje! De hele dag druk met graven, rondrennen en verstoppertje spelen. Choco zou het fantastisch vinden om eindelijk te mogen verhuizen! Wie heeft er een mooi verblijf met één of meerdere soortgenootjes voor hem?

Choco verblijft nu samen met zijn vriendje Ufo bij een tijdelijk adres in Dalfsen. Neem voor vragen of het adres, contact met ons op.

Gerbils zijn leuke, nieuwsgierige knaagdieren. Het is geen knuffeldier, maar ze zijn wel fantastisch om naar te kijken. Gerbils zijn erg actief, de hele dag zijn ze druk met graven en holen maken. Qua huisvesting is een grote glazen bak (ook wel gerbilarium genoemd) het meest geschikt, uiteraard wel met voldoende ventilatie. Omdat de gerbil een echt groepsdier is, mag hij nooit alleen gehouden worden. Let er wel op dat er onderling in een gerbilgroep een hechte groepsstructuur heerst, dus plaats nooit zomaar nieuwkomers in een bestaande groep.

Algemene informatie

Man
Ras: Gerbil
Kleur: Wit-bruin
Datum binnenkomst: 21-08-2017

Wil jij Choco adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Choco helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Choco, maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Choco een forever home vind!

Menu Title