Asielhonden in dierenopvang Flappus

Charlie - In de opvang bij Flappus

Dit is waterschildpad Charlie. Een leuk kereltje, dat samen met Carlos en Clyde bij stichting Flappus terecht kwam. Charlie droomt nu van een fijn thuis met lekker de ruimte, soortgenootjes om hem heen, water om in te zwemmen en een stuk land om op te relaxen. Welk baasje geeft Charlie dit geluk?

Deze schildpaddensoort behoort tot de water-/moerasschildpadden. Ze leven zowel op het water als op het land. Het zijn prachtige dieren die bij goede verzorging heel oud kunnen worden. Een ruim verblijf is een vereiste, met zowel een land- als watergedeelte. Na een frisse duik zitten deze schildpadden graag uit te rusten in het zonnetje. Een schildpaddentuin zou geweldig zijn voor Charlie.

Algemene informatie

Man
Ras: Geelbuikschildpad
Kleur: Zwart-geel
Datum binnenkomst: 11-09-2018

Wil jij Charlie adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Charlie helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Charlie, maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Charlie een forever home vind!

Menu Title