Knaagdierenopvang Zwolle Overijssel

Carlos - In de opvang bij Flappus

Dit is Carlos. Een levendige, mooie waterschildpad die samen met twee vriendjes in de opvang wacht op een nieuw thuis. Carlos droomt van een ruim thuis met soortgenoten: een waar schildpaddenparadijs waar hij een gelukkig leven kan leiden. Geeft u hem dit geluk?

Deze schildpaddensoort behoort tot de water-/moerasschildpadden. Ze leven zowel op het water als op het land. Het zijn prachtige dieren die bij goede verzorging heel oud kunnen worden. Een ruim verblijf is een vereiste, met zowel een land- als watergedeelte. Na een frisse duik zitten deze schildpadden graag uit te rusten in het zonnetje. Een schildpaddentuin zou geweldig zijn voor Carlos.

Algemene informatie

Man
Ras: Geelbuikschildpad
Kleur: Zwart-geel
Datum binnenkomst: 11-09-2018

Wil jij Carlos adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Carlos helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Carlos, maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Carlos een forever home vind!

Menu Title