Konijnen in asiel - Zwolle

Carlijn en Cato - In de opvang bij Flappus

Deze leuke dames zijn Carlijn en Cato! Hun foto’s zijn afwijkend van de andere foto’s, de reden hiervoor is dat Carlijn niet zo’n zin had om te poseren voor de camera. Deze dame was ons te snel af en wilde veel liever de wijde wereld verkennen, oeps! Vandaar dat deze foto’s van hen in een tijdelijk verblijf zijn gemaakt. Dit koppel heeft het erg fijn samen en zij willen dolgraag hun intrek nemen bij lieve baasjes. Veel ruimte hebben ze nodig, om rond te kunnen hupsen en vrolijke binkies te maken. Carlijn is vijf jaar oud, Cato twee jaar. Wie gunt deze leuke meiden een eigen stekje? Wij logeren op dit moment bij onze dierenwinkel in Dalfsen deze herplaatst volgens onze voorwaarden de konijnen. Prinsenstraat 30 Dalfsen.

Algemene informatie

Voedsters
Soort: Hangoor
Formaat: Middel-groot
Kleur: Madagascar en wit-grijs
Ingeënt: Ja
Datum binnenkomst: 05-03-2019

Wil jij Carlijn en Cato adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Carlijn en Cato helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Carlijn en Cato, maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Carlijn en Cato een forever home vind!

Menu Title