Cavia opvang in Zwolle Overijssel

Bolletje en Wolletje - In de opvang bij Flappus

Bolletje en Wolletje zijn een gezellig stel! Bolletje is de witte ram, hij is geboren in september 2017. Zijn knappe vriendin Wolletje is ook van september 2017. Sindsdien zijn zij samen en hebben ze het ontzettend leuk. Waarom hun foto’s anders zijn dan de meeste konijnenfoto’s? Dit actieve koppel had niet zo’n zin om stil te blijven zitten op de tafel. De omgeving was veel interessanter en het is natuurlijk ook leuker om dan lekker je benen te strekken. Maar echt handig voor een foto is het niet, haha. Bolletje en Wolletje houden niet van opgepakt worden. Veel liever willen zij samen gewoon “konijn zijn” in een groot buitenverblijf. Geeft u hen deze kans?

Algemene informatie

Ram (gecastreerd) en voedster
Soort: Kruising
Formaat: Middel-groot
Kleur: Wit en wit-bruin
Ingeënt: Ja
Datum binnenkomst: 30-03-2019

Wil jij Bolletje en Wolletje adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Bolletje en Wolletje helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Bolletje en Wolletje, maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Bolletje en Wolletje een forever home vind!

Menu Title